Recent Updates

7 kilo in 5 dagen

redactie     02 Apr,2013     , , , , ,     30 Comments

7 kilo in 5 dagen! Nee het is geen sprookje. Je kunt echt blijvend alle overtollige kilo’s kwijtraken, maar dan moet je wel de juiste afslankmethode kiezen. Onderzoek heeft aangetoond dat je met het ZelfSlank Plan snel en blijvend kunt afvallen. Bovendien blijk je tijdens het ZelfSlank Plan zelfs gezonder dan gewoon te gaan eten! Je wordt dus ook fitter.

Lekker en eenvoudig je ideale gewicht bereiken én behouden. Je bepaalt zelf je doel en dus je gewenste resultaat.

 

ZelfSlank Plan; het bewezen fit en slank plan!

7 kilo in 5 dagen

7 kilo in 5 dagen

Dat het ZelfSlank Plan beter werkt dan welk ander dieet, bewezen Lilian van der Put en Simone de Wit.

Geestdriftig vertellen ze hun ervaring: “Dankzij het ZelfSlank Plan zijn wij in 5 dagen samen bijna 7 kilo afgevallen en voelen wij ons ontzettend lekker. Wij kunnen deze kuur iedereen aanbevelen. Je valt af en je voelt je ontzettend fit. Wij zijn allebei echte snoepers maar toch is lijnen met het ZelfSlank Plan ons niet zwaar gevallen. Alleen de tweede dag was even moeilijk. Daarom hebben we er bewust voor gekozen om samen te lijnen; dan kun je elkaar ondersteunen. We zijn nu bezig met de volgende stap en ook dat bevalt erg goed”.

Leuk, maar wat is ZelfSlank Plan:

Het ZelfSlank Plan, dat ontwikkeld is door Alex Greve, geeft je de mogelijkheid het oerslanke & oersterke lijf van een jager-verzamelaar te behalen. Waarbij het zelfs mogelijk is om 7 kilo in 5 dagen af te vallen. Dit alles dankzij de drieluik van Seizoensvoeding, Mindset & Leefstijltips, oftewel het ZelfSlank Plan:

 1. Plan 1: Actief afvallen door middel van seizoensvoeding
 2. Plan 2: Bewust afvallen (Mindset)
 3. Plan 3: Calorie controle door middel van leefstijltips

Ook snel en blijvend het oerslanke & oersterke lichaam van een jager-verzamelaar met ZelfSlank? Klik hier!

Hieronder vind je reacties van mensen die eerder het ZelfSlank Plan hebben gevolgd:

Related Post

30 comments

 1. Marion G.

  ZelfSlank is een compleet plan met meer dan recepten alleen , uitgaande van een visie!

 2. Het is een gemakkelijk te volgen plan, de menu’s zijn smakelijk en niet te ingewikkeld om te bereiden. Wat beter kan is, dat je met de recepten rekening houdt met het seizoen. Er zitten producten bij, die in de zomer niet of nauwelijks te koop zijn.Het is laag laagdrempelig, geeft veel ruimte voor eigen variatie. Het werkt, want je raakt in korte tijd aardig wat kilootjes kwijt wat heel erg motiverend werkt om door te gaan.

 3. Hanneke

  Het plan is goed. De mentale training heeft mij goed geholpen, en ik eet nu geen yoghurt en champignons meer en heb nog geen eetbui gehad

 4. Ik vond het een goed plan. Duidelijk vooral. Ik vond niet alles lekker, maar kon me goed vinden in de meeste gerechten. Het blijft me aanmoedigen om door te gaan.

 5. het ZefSlank Plan ziet er goed uit en geeft de zaken duidelijk en eenvoudig weer. De eenvoud beviel me vooral, is gewoon voor een ieder te begrijpen.

 6. V. Vercammen

  Goede uitleg en een goede opvolging! Het leert je een gezonde levensstijl aan te nemen

 7. Een super verzorgd voedingsplan! Met duidelijke richtlijnen

 8. Het plan zit goed in elkaar. Mij sprak vooral “vergeet het dieet” het meest aan. Kon daarmee goed uit de voeten om meer controle over mijn eetgedrag te krijgen.

 9. L. Berens

  het is vrij eenvoudig te volgen, veel beter dan ik gedacht had. Die verschillende menu’s waen super ; ik heb veel gehad aan die voorbeelden om nieuwe gerechten te leren en zo deze wijze door te krijgen ; nu heb ik tenminste veel variatie in mijn menu

 10. Ja dit plan zit goed en logisch in elkaar; geeft veel nieuwe ideeen en een interessante visie. Ik ben me nog bewuster geworden over eten en wat het doet in je lcihaam. Dankzij het steeds veranderende weekmenu (fijn dat het ook met seizoenen meegaat) hoefde ik niet veel na te denken.

 11. Een bijzonder gestructureerd plan, mooi in stukjes aangebodende videoboodschappen, het is zo is toch wat persoonlijker en het is zo makkelijker informatie tot je te nemen dan door het lezen van hele lappen tekst.

 12. A. van Vliet

  Om af te vallen is dit een zeer goed plan, veel variatie, omdat dit nieuw is is dit wel leuk. Ik ben op dit moment aan week 5 bezig en tot nu toe geen snoepaanval gehad, dat vind ik sterk aan dit plan. Tot op heden ben ik 8 kilo kwijt. Was 80kg bij een lengte van 172cm.

 13. Ik vind het een geweldig plan.De begeleiding met video’s en de nieuwsbrief zijn een ontzettende stimulans om door te gaan. Een absolute aanrader.

 14. Anoniem

  Het plan zit goed in elkaar. De recepten zijn lekker en het persoonlijk boodschappenlijstje superhandig.

 15. Marieke v.

  Ik denk dat het klopt en dat het een goed plan is. Ik vind het vooral een gezond verstandplan. Het is het meest logisch om dat te eten wat je onbewerkt in de natuur kunt vinden.

 16. Goede uitleg. Veel houvast. Dat er direct verandering optreed en mijn lichaam op de vetverbanding overging dankzij de Booster was super!

 17. Brigitte

  Ik kan het begrijpen, ik kan het toepassen, ik word er blij en creatief (op kookgebied) van, ik kan het volhouden. Een uitgebalanceerd plan dus, wat mij betreft.Ik heb het meest gehad aan de basisprincipes: dit wel eten en dit niet eten. Ook vind ik het boek erbij heel positief, met name de stelling ‘ er is geen falen alleen maar feedback ‘ helpt en motiveert mij enorm. Ik ben assertiever geworden dank zij je tips (bestel dus een sate, maar dan graag met salade i.p.v. friet of brood), en ik vind het leuk om te merken dat mijn zoon van 13 dit oppikt en ook precies bestelt wat hij wil (of dit nou aangeboden wordt of niet). Ervaringen hiermee zijn positief. De uitleg over eetbuien vond ik groot nieuws, en inderdaad merk ik dat ik ze vrijwel kwijt ben waardoor ik me werkelijk bevrijd voel (of ‘ niet meer verslaafd ‘). Ik wil niet anders meer, dus zeg ik nee tegen elke traktatie zonder het gevoel te hebben dat ik mezelf iets ontzeg (integendeel). Met name amandelmelk en quinoa zijn 2 nieuwe producten die een vaste plek in mijn eetpatroon hebben gekregen.

 18. Het zit goed in elkaar en komt geloofwaardig over . De benadering van het geheel spreekt me aan. Het is geen dogma maar meer een mindset verandering/bewustwording.

 19. Goed verzorgt. Duidelijk door verschillende vormen van informatie verstrekken (video, lezen, forum). Meerdere informatie methoden: video, lezen, forum.

 20. Prima plan. Makkelijk te bereiden, lekkere gerechten. Ook goed voor degene die er niet aan deelneemt

 21. Anoniem

  Ik heb een goede indruk, het is heel professioneel, makkelijk terug te lezen/zoeken, prima in elkaar gezet. Vooral de “live” verslagen en het luisterboek spraken me aan.

 22. Compleet, gaat in op veel verschillende aspecten. De veelzijdigheid in inhoud, maar dat is ook een zwak punt merk ik aan mijn dochter, die echt op eten-en-afvallen is gefixeerd. Overigens gebruik ik het Plan om mijn bloedsuikserspiegel wat stabieler te krijgen. Beide doelen gaan uitstekend samen. Verder Gemak, menu’s en boodschappenlijstjes samenstellen; kost echt veel minder tijd zo.

 23. Mijn indruk is dat het plan goed in elkaar zit. De indeleing, recepten en de weekplannen zijn goed. Je krijgt iedere week een nieuw weekplan en suggesties. Een plan voor alle kwalen, niet alleen overgewicht. Dat is heel erg sterk.

 24. I. van Tiel

  Op zich goed te doen maar ik ben aan het trainen voor de wandelvierdaagse Nijmegen en vind het op de trainingsdagen moeilijk vol te houden. De tip om meer fruit te eten en andere goede koolhydraten hielp wel. Dit voorkomt dat ik dan toch brood ga eten. Ik voel me er een stuk gezonder door en ben niet zo moe meer.

 25. De opzet en uitleg van het ZelfSlank vond ik heel goed. Iedere week de filmpjes met uitleg…deze vond ik motiverend

 26. Het is een erg goed plan, maar ik moest erg wennen aan rauwe groenten, zoals spinazie, boerenkool. Die groenten verwerk ik als lunch in een smootie met veel vers fruit, dus lekker. Ik heb last van winterblues, hoge bloeddruk, maar heb nu meer energie en ben ruim 6 kg afgevallen in 4 wk. De eerste 2 wk rustig de verandering ondergegaan. Nu ben ik zelfs onder mijn streefgewicht.Die laatste kilo’s waren altijd moeilijk. Ik had dit gewicht nog nooit bereikt, dus tevreden.Bewegen deed ik al elke dag,namelijk ruim een uur nordic walking. De rest van mijn gezin doet niet mee maar steunt me wel. Ik ben nu een pompoensoep aan het koken, had nog nooit pompoen gegeten.Alles uitproberen is leuk, maar wel veel werk. Maar goed, gezondheid is het waard en ik ben eindelijk van die ellendige kilo’s af!

 27. Goed, duidelijk. Lekkere gerechten vooral met een duidelijk schema per week.

 28. Ik vond het een goed plan.De recepten zijn heel smakelijk en gemakkelijk te maken.

 29. goed plan, het lijkt compleet en dat motiveertdat het een compleet pakket is en ik het idee heb dat het een gezond plan is, goed vol te houden. geen poeha, goed te bereiden recepten.ik ben inmiddels de 8 kilo die ik aangekomen was weer kwijt en daar voel ik mij prima bij. meer hoeft niet!

 30. het zelfslankplan is een zeer doordracht plan met veel goede tips om je voeding en leefpatroon te veranderen.Er wordt heel duidelijk uitgelegd hoe en waarom je bepaalde voeding beter niet meer kan eten.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud