Recent Updates

Adverteren

Wilt u ook een miljoenen publiek bereiken, zowel online als offline, maak dan gebruik van onze unieke service. In samenwerking met Page Press b.v. maken we een redactionele kant-en-klare pagina die al naar wens in een gegarandeerde oplage of middels free-publicity verspreid kan worden in een door u geselecteerde periode. En om dit nu kracht bij te zetten plaatsen we deze ook hier op huis-aan-huis.com.

Huis-aan-huisbladen

Huis-aan-huisbladen worden door alle lagen van de bevolking gelezen en geven een goede afspiegeling van de Nederlandse bevolking. Het gemiddelde bereik is 80% en het totale bereik zelfs 92%. Dit houdt in dat 80% regelmatig een huis aan huisblad leest en de overige 12% leest wel eens een huis aan huisblad.

Dit vormt de ideale basis voor uw campagne: uw artikel bereikt een miljoenen publiek via print in huis aan huisbladen en online via huis-aan-huis.com. Daarnaast kunt u het betreffende artikel toevoegen aan uw social media door middel van delen of liken. Hierdoor wordt het bereik nog groter!

Ten behoeve van de uitgeverijen en/of redacties van huis aan huisbladen, plaatst Page Press haar kant-en-klare pagina’s op stopperpagina.nl. Hier kunt u alvast een kijkje nemen wie al gebruik maakt van deze service.

Informatie

Wanneer u meer informatie wenst over deze unieke service neemt u dan contact met ons op dmv het contact formulier of telefonisch tijdens kantooruren op het volgende nummer: 035-6912205.