Recent Updates

AutoRAI 2015: het grootste auto-evenement van Nederland

redactie     12 Mrt,2015        

Van 17 t/m 26 april 2015 staat de AutoRAI in Amsterdam RAI weer op de agenda, het grootste auto-evenement van Nederland, met deze editie meer merken dan tevoren! Alle grote merken zijn aanwezig, waardoor AutoRAI de plek is om je goed te oriënteren. Daarnaast is wegdromen bij exclusieve merken als Ferrari, Bentley, Lamborghini, Porsche, Rolls Royce, McLaren, Aston Martin, Corvette, Morgan, Lotus, Caterham, Zenos, Noble en meer, alleen op de AutoRAI mogelijk! Kijk op autorai.nl voor het volledige overzicht!

Innovation LAB
In het Innovation LAB vind je alle nieuwe technieken en snufjes op autogebied. Een vliegende auto, het dashboard van de toekomst, een tegenwind auto, moderne brandstoffen, hoogwaardige composieten, cooperative adaptive cruise control en nog veel meer…

AutoRAI 2015


Terug in de tijd bij AutoRAI Klassiek
Haal je hart op in de speciale klassiekerhal. Bekijk de mooiste designiconen, maar ook de ‘gewone’ auto’s van de vorige eeuw.

Wat dacht je van de Volkswagen Kever (1950), Jaguar Mark 2 (1959), BMW 1500 (1963), Opel Manta (1970), Audi Quattro (1980), Porsche Boxter (1996) en nog veel meer prachtige exemplaren! Ook staan er verschillende voertuigen van de Rijkspolitie van vroeger en de Ferrari van wijlen Prins Bernhard.

AutoRAI 2015


Bouw mee in de ‘Discovery Garage’
Altijd al zelf een auto willen bouwen? In de Discovery Garage kan dit! Daarnaast strijden in de Motorblok Battle Arena bezoekers van AutoRAI tegen elkaar om zo snel mogelijk een motorblok in elkaar te zetten.

Motorblok-visual


Testritten in het Buitenpark
Op het buitenterrein van AutoRAI 2015 is van alles te zien en te beleven! Leer controle over je auto te houden op de Continental slipbaan, maak testritten met innovatieve auto’s op het verkeersplein van de toekomst of probeer het MyJiny dubbeldek rijden: twee op elkaar gelaste auto’s, waarbij iemand onderin gas geeft en iemand anders bovenin stuurt!

Plattegrond-buitenterrein-AutoRAI-2015


Racehal voor de snelheidsduivels
Met een supercar vol gas scheuren in een hal van Amsterdam RAI en driftend de bocht door? Ook dat kan op AutoRAI 2015! Neem plaats naast de beste coureurs en ervaar een lekker stukje gummen! Of probeer een van de hydraulische Formule 1 of World Rally Car simulatoren en neem een kijkje in de pit lane.

4607otti_042011_autorai


Hot Wheels Play Zone
Niet alleen voor jong, maar ook voor oud: de Hot Wheels Play Zone. In deze zone kunnen vaders en kinderen naar hartenlust spelen, met de gaafste, stoerste en snelste Hot Wheels. Ook kun je er filmpjes kijken, Hot Wheels games spelen en de nieuwste collectie bekijken en zelfs kopen.


 

 Bestel bij de online aankoop van je entreekaart een NS-dagretour voor slechts € 18,00 per persoon.
Geldig vanaf elk NS-station in Nederland naar station Amsterdam RAI.

 

Praktische informatie

Datum & locatie:
17 t/m 26 april 2015:
in Amsterdam RAI

Openingstijden:

Doordeweeks
17 en 20 t/m 24 april:
11.00-22.00 uur.

Weekend
18, 19, 25 en 26 april:
10.00-17.00 uur.

Toegangsprijzen:
Koop je kaartje met korting bij Primera of op autorai.nl.
Je betaalt dan slechts € 14,50 i.p.v. € 18,- aan de kassa.
Kinderen (onder begeleiding) t/m 14 jaar gratis.

Meer informatie is te vinden op www.autorai.nl of facebook.com/autorai.

Related Post