Recent Updates

Bleech: veilig je gevoelige huid bleken

redactie     27 Feb,2014     , , , , ,    

Nieuw: Bleech
Revolutionair en veilig middel om de huid te bleken

bleech

Bussum/Amsterdam – Blijvende donkere kringen onder de ogen, pigment- of ouderdomsvlekken: veel mensen hebben er last van. Deze ontsierende verstoring van de pigmentvorming kunnen ontstaan onder invloed van zon, ouderdom, bepaalde voeding, roken, medicijngebruik of door hormonen. Gelukkig is er nu een veilig, huidvriendelijk en effectief middel ontwikkeld dat deze vlekken kan laten verdwijnen. Op de meest kwetsbare plekken van de huid kan Bleech zonder problemen worden gebruikt, dus ook onder de ogen en… op de anus.

bleechVeilig middel
In de kliniek van huidspecialiste Jacqueline Schoote komen regelmatig mensen met de vraag of ze een oplossing heeft tegen pigmentvlekken en donkere kringen, maar ook of ze een veilige en eenvoudige manier weet om bijvoorbeeld de anus of andere intieme plekken te bleken. Vooral de eerste twee voorbeelden worden door veel mensen als een probleem ervaren. In alle gevallen heeft het te maken met een ophoping van pigment. Er bestaan al jaren allerlei middeltjes om de huid te bleken, maar hierin zitten vaak gevaarlijke en zelfs giftige stoffen, zoals corticosteroïden, kwikverbindingen en vooral hydrochinon. Dat laatste zou kankerverwekkend zijn en is in veel landen al verboden voor gebruik in schoonheidsproducten.

Zoethoutplant
Jacqueline: “Veel mensen zoeken tevergeefs, op de zwarte markt of in het buitenland, deze producten, in de hoop een product te vinden dat echt werkt en niet schadelijk is. Tot mijn verbazing blijkt er tot dusver geen veilig alternatief te zijn. Ik ben me gaan verdiepen in deze materie en ben tevens gaan zoeken naar ingrediënten met veilige, werkzame en huidvriendelijke eigenschappen, maar zonder chemische toevoegingen. In samenwerking met producenten en dermatologen ontwikkelde ik uiteindelijk het middel Bleech. Bleech bevat onder meer een bestanddeel van de zoethoutplant, dat niet alleen de huid bleekt, maar ook verzorgende en ontstekingremmende eigenschappen heeft.”

bleech

Resultaat na drie weken
De unieke combinatie van veilige en werkzame bestanddelen maken van Bleech een revolutionair middel om de huid te bleken. Het middel dringt door tot in de onderste lagen van de huid en de productie van nieuw pigment wordt afgeremd. De nieuw aangemaakte huidcellen worden lichter en vermengen zich met de bestaande huidskleur. Hierdoor vallen de plekken minder op en verdwijnen ze op den duur meestal helemaal. Dit duurt overigens wel iets langer dan bij de schadelijke, chemische middelen. Na een week of drie begin je duidelijk resultaat te zien.

Alle huidtypen
Bleech is geschikt voor alle huidtypen, van licht tot zeer donker. Het trekt snel in en plakt niet. Bleech verzorgt de huid meteen en mag dus ook na het ontharen worden gebruikt.

Voor verkoopadressen en online bestellen: www.JackyCode.com

Vanaf 1 maart 2014 ook verkrijgbaar bij: The Body Clinic, Achillesstraat 85, Amsterdam. Telefoon: 020 – 4638668. www.bodyclinic.nl

Related Post