Recent Updates

De tuin als buitenkamer

redactie     03 Apr,2013     ,     No Comment

De avonden worden weer langer, de lente is begonnen! We vinden het lekker om buiten te zitten, droog en warm natuurlijk! Een veranda of buitenkamer biedt de ultieme uitkomst. Of deze nu van hout, aluminium of kunststof is, ze bieden allemaal een overdekt terras.

Afgewerkt met glas en een doek kunnen we geheel onze eigen sfeer in de buitenkamer creëren. Koud hoeven we het ook niet te hebben want er zijn genoeg mogelijkheden om ons te verwarmen: van infrarood tot super de luxe houtkachels. En gecombineerd met een barbecue wordt het helemaal een feest en kunnen we tot in de late uurtjes lekker blijven zitten, ook al vriest het en ligt de tuin vol met sneeuw.

Buitenkamer gespot:

Wanneer je op zoek bent naar een unieke buitenkamer, helemaal naar wens en op maat, dan zijn de tuinkamers van Wolf Styles aan te bevelen. Geen één tuinkamer die gemaakt wordt is hetzelfde omdat Wolf ter plekke een tuinkamer naar wens maakt. Neem gerust een kijkje op zijn site: www.wolfstyles.nl en laat je inspireren!

Buitenkamer

Zelf maken

Wanneer je zelf handig bent maar het ontbreekt je aan ideeën, kun je op zoek gaan naar voorbeelden op internet. Maar vaak ontbreekt een plan of tekening waardoor we het van een foto moeten namaken; vaak zijn deze foto’s niet geschikt om gedetailleerd te werk te gaan en het maken ervan mislukt.

Ben je op zoek naar bouwtekeningen van steigerhouten meubelen dan hebben wij de link gevonden met wel honderden, zo niet duizenden tekeningen met instructies:

Klik snel hier door voor meer informatie over bouwtekeningen van steigerhouten meubelen!

Hangmat katoen - Madam Stoltz (OP = OP)
Prijs: 49.95
Loungeset Montana tuin - 5-delig - Garden Impressions
Prijs: 698.00
Vuurschaal - Klein - Esschert Design
Prijs: 64.50

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud