Recent Updates

Draagbare mode voor iedereen

redactie     13 Jun,2013     , ,     No Comment

Van catwalk tot koopje

Het liefst zouden we onze kledingkast met designerstukken willen vullen, maar daar hangt een behoorlijk prijskaartje aan. Voor het kleine budget hangen er veel catwalk look-a-likes in de winkel, net zo mooi maar een stuk goedkoper. Ook vintage vondsten zijn een uitkomst voor de portemonnee. Van catwalk tot koopje; draagbare mode hoeft niet per se duur te zijn!

Draagbare mode voor iedereen!

Modetrends worden van catwalkshows vertaald naar ready to wear; draagbare mode voor iedereen. Hiermee verandert ook het prijskaartje, door het gebruik van andere materialen en technieken. Huis-aan-Huis | Deze Week zet een aantal must haves op een rijtje, van catwalk look naar koopje. Mooie, trendy én vriendelijke draagbare mode voor de portemonnee!

Draagbare modeDraagbare mode

Links: Streeppatronen op de catwalk bij Marc Jacobs. Rechts: Gestreept jurkje van Oasis.

Streepje voor!
Streeppatronen zijn volop aanwezig in het straatbeeld, vooral in zwart wit. Niet alleen horizontaal maar ook verticaal. Prettig, want een verticale streep maakt optisch slanker. Het jurkje van Oasis doet denken aan de outfit van Marc Jacobs, maar is budget proof!

Draagbare modeDraagbare mode

Links: Kimono look bij Etro. Rechts: Glanzend jasje van River Island.

Asia Mania
Azië is hot! In nieuwe collecties zijn Aziatische invloeden als zijde, het gebruik van glans en bloesemprints terug te vinden. Het glanzende kimono-achtige jasje met zijdelook en bloesemprint van River Island speelt in op de Asia mania, net als het op de catwalk gepresenteerde kimono-achtige vest van Etro.

Draagbare modeDraagbare mode

Links: Voluminieuze look van Balenciaga. Rechts: XXL-ruches bij Zara.

Turn up the volume!
De jurk van Zara heeft, net als de outfit van Balenciaga, opvallende ‘flounces’: een strip met grote plooien. Hij is gelukkig een stuk zachter geprijsd. De XXL-ruches zorgen voor extra volume, een stunning silhouet en verhullen een eventueel buikje. Bovendien zorgt de zwart-wit combinatie voor een spannend schaduwachtig spel.

Vintage vondsten

Struin vintageshops af voor verstopte designpareltjes. Veel designerstukken worden niet zomaar weggegooid, maar belanden bij vintage kledingwinkels. Zoek ook eens op de zolder van je moeder of tante voor vintage vondsten die anders onder het stof verdwijnen.

50s Floral black red pencil dress
Prijs: 34.95
50s Sierra black keyhole pencil dress
Prijs: 59.95
60s Jackie dress in Black
Prijs: 39.95
Love Red Bow pencil dress
Prijs: 175.00
Flower Blazer in Off-White
Prijs: 105.00

Bron: Perscentrum Mode

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud