Recent Updates

Het mooiste lentepark ter wereld

redactie     13 Mrt,2015        

Keukenhof is dé plek om deze lente te genieten van miljoenen bloeiende tulpen, narcissen, hyacinten en andere bolbloemen. Een dag vol beleving die u niet snel zult vergeten. Het mooiste lentepark ter wereld biedt een unieke geur- en kleurbeleving, meer dan 20 spectaculaire bloemenshows, verrassende inspiratietuinen en vele bruisende evenementen.

Thema 2015: Van Gogh

In 2015 is het precies 125 jaar geleden dat Vincent van Gogh (1853-1890) is gestorven. Dit moment wordt door Keukenhof aangegrepen om de beroemde Nederlandse kunstenaar te eren.

Hoogtepunt in het Van Gogh-jaar is een bloembollenmozaïek van Vincent van Gogh van ruim 250 m2 en gemaakt van duizenden tulpen en muscari’s.

De bloemenshows in het Oranje Nassau Paviljoen laten prachtige combinaties zien tussen de tienduizenden bloemen en zijn schilderijen.

Nieuw in 2015 is een prachtige Selfie-tuin, geïnspireerd door de zelfportretten van Van Gogh, maar in een modern jasje gestoken.

Keukenhof: thema van Gogh


Keukenhof is ook leuk voor kinderen

Keukenhof is een feest voor het hele gezin. Kinderen kunnen ronddolen tussen de mooiste bloemen, “lopen” over het water, spelen in de natuurlijke speeltuinen, genieten op de kinderboerderij en dwalen in ons nieuwe doolhof. Ze leren ondertussen veel over de natuur en de bloemen. Wat is er leuker dan een feestelijke dag af te sluiten met lekkere pannenkoeken of poffertjes.

Keukenhof kinderen


Zoveel inspiratie, ideeën en tips

Zoveel bloemen en kleuren, zoveel inspiratie, ideeën en tips waarmee u thuis aan de slag kunt. Een wandeling door Keukenhof is ontdekken wat de actuele trends zijn en wat u zelf het mooist vindt. Laat u verrassen in de inspiratietuinen en bezoek de spectaculaire bloemenshows.

De creativiteit van onze arrangeurs kent geen grenzen. Ervaar dat alles mogelijk is, ook in uw eigen tuin, in uw eigen stijl.

Keukenhof Tuinman


Openbaar Vervoer

Tijdens het seizoen, van 20 maart tot en met 17 mei 2015, rijden er non-stop bussen van Arriva vanaf Station Schiphol, Station Leiden CS en Station Haarlem CS rechtstreeks van en naar Keukenhof.

Keukenhof trein

Voordelig met de trein naar Keukenhof

Reist u ook met de trein? Bestelt u dan het Combiticket trein + bus + entree Keukenhof. Dit ticket kost € 35 en is geldig in bijna alle NS- en andere treinen in Nederland, in de Keukenhof Express vanaf Schiphol Plaza (buslijn 858) en Leiden CS (buslijn 854) én op buslijn 50 (en 850) vanaf station Haarlem. U kunt uw Combiticket trein + bus + entree Keukenhof kopen via ns.nl/spoordeelwinkel. Het ticket is geldig tot en met 17 mei 2015.

Meer informatie: www.keukenhof.nl


 

Related Post