Recent Updates

Met korting naar HISWA 2014

redactie     28 Jan,2014     , , , ,    

HISWA: alles voor een perfecte start van het watersportseizoen, voor jong en oud

Op 5 maart 2014 gaat het nieuwe watersportseizoen van start tijdens het grootste watersportevenement van Nederland, de HISWA Amsterdam Boat Show. Met maar liefst acht werelden valt er voor iedere watersporter genoeg te zien en te beleven. Van bootaccessoires tot surfboards, van onderhoudworkshop tot manoeuvreerclinics en van navigatieapparatuur tot watersportkleding. Ook wie nog een nieuwe boot zoekt, kan zijn hart ophalen bij de honderden sloepen, open zeilboten, daysailers en sportboten die doorgaans nog hetzelfde seizoen het water op kunnen. Na een bezoek aan de HISWA – van 5 tot en met 9 maart in Amsterdam RAI – kun je perfect voorbereid van het nieuwe watersportseizoen gaan genieten. Koop je kaarten online en ga met korting naar HISWA 2014!

Met korting naar HISWAHandige indeling in acht werelden
Om het overzichtelijk te maken, is de HISWA ingedeeld in acht werelden. Van HISWA Zeilen, met de open zeilboten, daysailers, klassenorganisaties, vaarscholen en vakantieaanbieders tot de motorboten, Ribs en buitenboordmotoren in HISWA Speed. HISWA Sloep biedt het grootste aanbod van sloepen en weekenders in Nederland. En in de wereld van HISWA Unique is een aantal bijzondere, grotere boten te bewonderen. De nieuwste bootaccessoires, onderdelen en onderhoudsproducten voor elk type boot zijn te vinden in HISWA Onderdelen & Accessoires.

Kom voordelig met de trein!
Bestel bij aankoop van een HISWA toegangskaart het voordelige 2e klas NS dagretour, voor slechts € 9,00. Geldig op beursdagen vanaf ieder treinstation in Nederland naar Amsterdam RAI. Het NS dagretour is te bestellen via www.hiswa.nl.

Met korting naar HISWASpeciale aandacht voor de jeugd (t/m 16 jaar gratis)
De wereld van HISWA Fun laat alles zien op het gebied van windsurfen, kitesurfen, Stand Up Paddling (SUP) en nog veel meer. Vooral de jeugd komt hier ruimschoots aan zijn trekken. Met het grote waterbassin voor spectaculaire wedstrijden en demonstraties. Daarnaast is er een apart SUP-bassin, waarin je zelf direct een poging kunt wagen. Jongeren t/m 16 jaar hebben overigens gratis toegang!

HISWA Klassiek zorgt voor een mooie verbinding tussen het moderne van nu en het rijke maritieme verleden van Nederland, een aanwinst voor jong en oud. En in HISWA Shop zijn alle denkbare watersportspullen te koop, met een centrale catwalk voor modeshows en veel scherpe beursaanbiedingen.

Met korting naar HISWAPaviljoens, lezingen, workshops en clinics
Voor de zeilers is er een open zeilboten en een daysailer paviljoen. Wie de reductie van CO2 uitstoot hoog in het vaandel heeft, kan terecht op het Elektrisch Varen paviljoen voor de nieuwste producten en ontwikkelingen op het gebied van elektrisch en hybride varen. In het Vaarscholen Paviljoen kun je terecht voor vakanties om je zeilvaardigheid te verbeteren. Het Zeiltheater is dé plek voor bijzondere lezingen, reisverhalen en anekdotes en in HISWA Klassiek zal de ‘Leugenbank’ niet ontbreken; bekend als ontmoetingsplaats in menig jachthaven. Voor de klussers is er het Demoplein, met talloze workshops over onderhoud, bouw, motoren en uitrusting. Alles weten over veiligheid op en rond het water? Leg dan aan op het Veiligheidseiland. Leer meer over het weer in de drukbezochte MeteoClinics of oefen het manoeuvreren tijdens de Manoeuvreerclinics in de RAI Haven.

Innovatie en primeurs
De start van het nieuwe watersportseizoen is natuurlijk ook het ideale moment voor de lancering van nieuwe producten en bijzondere primeurs. De aanwezigheid van honderden exposanten garandeert dan ook veel productintroducties. De genomineerde zeil- en motorboten voor de HISWA Boot van het Jaar verkiezing en de genomineerde producten voor de HISWA Product van het Jaar verkiezing zijn eveneens te bezichtigen. De winnaars worden tijdens de openingsdag van HISWA 2014, op woensdag 5 maart, bekend gemaakt.


Met korting naar HISWAPraktische info

Datum & locatie:
woensdag 5 t/m zondag 9 maart 2014, in Amsterdam RAI

Openingstijden:
– woensdag t/m vrijdag van 11.00 – 22.00 uur
– zaterdag en zondag van 10.00 – 18.00 uur

Toegangsprijzen:

Met korting via de website:
– dagkaart € 12,50
– avondkaart (geldig vanaf 18.00 uur) € 8,50
– NS dagretour € 9,00 (geldig vanaf ieder station in NL naar station RAI en terug)

aan de kassa – tijdens de beurs:
– dagkaart € 15,00
– avondkaart € 10,00

jongeren t/m 16 jaar hebben gratis toegang!

Meer informatie:
via: www.hiswa.nl
twitter: @HISWAamsterdam
Facebook: HiswaAmsterdam

Related Post