Recent Updates

Huishoudbeurs 2013

redactie     24 Jan,2013     , , , , ,    

Het leukste dagje uit voor vriendinnen!

Vrouwen in Nederland kunnen zich alvast opwarmen voor de 68e editie van de Huishoudbeurs. Op Nederlands grootste vriendinnenfeest kunnen bezoekers zich weer

volop laten verwennen en inspireren op het gebied van mode, verzorging, wonen, vrije tijd en lekker eten en drinken. Bovendien kan er weer genoten worden van de vele topoptredens, fashionshows en creatieve workshops. Tijdens komende editie biedt Amsterdam RAI onderdak aan ruim 370 exposanten met een breed assortiment aan producten. Huishoudbeurs 2013 vindt plaats van 16 tot en met 24 februari in Amsterdam RAI.

Shoppen op de Huishoudbeurs
Onder het motto: ‘Shop Till You Drop’ kunnen bezoekers van alles proberen en gebruikmaken van de vele koopjes en voordeeltjes. Fashion & Beauty staat garant voor diverse workshops  en mooie merken, waaronder Nivea, Lucardi, Weight Watchers, Rimmel London, Pandora en Miss Etam. Bij Food & Drinks kan men genieten van producten zoals Coca Cola, Milka, Autodrop, Remia, Liquor 43, Santa Maria en Kanzi. Een proefrit op de scooter kan op het scooterpaviljoen in Family Fun. Men kan een dansje wagen bij SBS en informatie inwinnen bij de Keukenhof, Consumentenbond en Ziggo. In Home Sweet Home kunnen bezoekers (woon)inspiratie opdoen bij Home Deco Center, Keukenconcurrent, Philips, Blokker, Sorbo, Witte Reus en Numatic. Daarnaast zijn er nog de exposanten die de pannen, potten, messensets, servies, sauna’s en massagestoelen aanbieden. Genoeg te shoppen dus!

CdK Women Inc. 2011-5752Nieuw: ‘Women Inc. Festival’
Women Inc. en de Huishoudbeurs zijn een unieke samenwerking aangegaan. Het Women Inc. Festival is drie dagen lang een feest van ontmoeting, inspiratie en persoonlijke verdieping, waar vrouwen zichzelf en elkaar kunnen versterken. Gastvrouw Daphne Bunskoek: “Het Women Inc. Festival is leuk én inspirerend voor elke vrouw, je gaat gegarandeerd met nieuwe ideeën en energie de deur uit!” Het Women Inc. Festival biedt bezoekers een mix van muziek, cabaret, workshops en theater met bekend en nieuw talent. Bezoekers van de Huishoudbeurs kunnen tegen betaling van € 5,- extra ook naar het Women Inc. Festival.

-¬NFP-120116_306Ontdekt worden als model tijdens ModelConvention 2013
Model Scouts Network houdt op zondag 24 februari haar 8e ModelConvention tijdens de laatste dag van de Huishoudbeurs. Meer dan 35 topscouts van (inter)nationale modellenbureaus zijn die dag aanwezig om toekomstig modellentalent te scouten. Vrouwelijke én mannelijke deelnemers in de leeftijd van 13 tot 30 jaar kunnen zich hiervoor opgeven en zichzelf presenteren op de catwalk. Deelnemers worden direct gescout  en er worden afspraken meegemaakt. Om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op deze spannende dag worden er gedurende de gehele Huishoudbeurs catwalkworkshops gegeven door Mariana Verkerk, o.a. bekend van Holland’s Next Top Model. Ga voor meer informatie en inschrijving naar www.huishoudbeurs.nl

Topoptredens en verrassende activiteiten op Festival Fantastique
Festival Fantastique staat dit jaar garant voor verrassing en het Grote Genieten. Naast spetterende optredens kan de bezoeker:

•                  op zoek naar een knappe man in de Tuin der Verboden Vruchten

•                  passen en proberen bij het MS Mode Kleurenfestival

•                  de eigen batterij opladen met de Energy Boost van legebatterijen.nl

•                  meedoen met de Zeeman Reclameshoot en het nieuwe billboardmodel worden

•                  voordelig shoppen op het Voordeelpas Paviljoen

•                  naar korting klimmen in het Snoepjeskasteel

•                  haar eigen tarotkaarten laten lezen

VIP Verwenarrangement
Bezoekers kunnen ook dit jaar als echte VIP naar de Huishoudbeurs. De VIP bezoeker krijgt exclusief toegang tot de speciale VIP Lounge waar ze wordt ontvangen met koffie/thee en iets lekkers. De VIP-gast kan vervolgens genieten van een Chinflex massage van 25 minuten en krijgt een workshop make-up en kleur & styling advies. Uiteraard mag een glaasje Prosecco niet ontbreken. Om deze ultieme middag voorgoed vast te leggen, is er een professionele fotograaf aanwezig, die een mooie foto van de aanwezige gasten maakt. Natuurlijk gaan de VIP’s niet met lege handen naar huis. Ze ontvangen een goedgevulde goodiebag ter waarde van maar liefst € 135,-.

Een VIP Verwenarrangement t.w.v. € 199 is via huishoudbeurs.nl te bestellen voor € 59. Er is slechts een beperkt aantal entreekaarten beschikbaar.

Huisvrouw Monologen en ‘Lentekriebels’ op de Huishoudbeurs
Het theaterstuk ‘De Huisvrouw Monologen’ laat een tipje van de sluier zien tijdens het evenement. Bezoekers kunnen met hun ‘achterwerk in de kast’, waarbij ze geïnterviewd worden over hun verschillende rollen in het dagelijks leven: de bekende ‘ballen in de lucht houden’. Met ‘Lentekriebels – een boek kan zoveel doen’ is ook van alles te beleven: podiumpresentaties van breien met Arne & Carlos, kookworkshops en lezingen. Bovendien zijn er mooie prijzen te winnen.

Duurzaamheid weer in de spotlights
Coca Cola recyclet haar pet-flessen speciaal voor Huishoudbeursmaterialen, waaronder de VIP goodie bags, t-shirts voor de Huishoudbeurs Crew en poefjes voor op Festival Fantastique. Daarnaast zamelt hulporganisatie ‘Zending over Grenzen’ na afloop van de Huishoudbeurs met 35 vrijwilligers materialen in voor de voedselbank en hulpbehoevenden in Oost-Europese landen. Ook kunnen bezoekers via de carpool – en meerijden app van Toogethr, autoritten met elkaar delen. Beursmanager Nicole Mengerink van Amsterdam RAI: “Op deze manier kunnen bezoekers fors besparen op hun reis- en parkeerkosten en bijdragen aan een beter milieu”. Tevens kunnen bezoekers mooie prijzen winnen als ze hun lege batterijen inleveren op Festival Fantastique. Daar vindt dagelijks elke paar uur een trekking plaats, dus veel winkans!

Huishoudbeurs ShopperHHB-Shopper-2013
De unieke Huishoudbeurs Shopper is er ook in 2013 weer en is online te bestellen via huishoudbeurs.nl. Deze tas kost € 3 en is speciaal voor de Huishoudbeurs ontworpen. Het zit vol met leuke producten en kortingsbonnen!

 

Openingstijden

16 t/m 24 februari

  • Dagelijks van 11.00 tot 18.00 uur, donderdag 21 en vrijdag 22 februari van 11.00 tot 22.00 uur.
  • Festival Fantastique is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur.
  • Entreekaarten zijn te koop bij Blokker, Primera, Scapino en via huishoudbeurs.nl en kosten in de voorverkoop (t/m 15 februari) slechts € 14,50.
  • Een entreekaart voor de Huishoudbeurs geeft op dezelfde dag ook toegang tot de Negenmaandenbeurs (20 t/m
  • 24 februari), Festival Fantastique en vice versa. Voor € 5,- extra heeft men ook toegang tot het Women Inc. Festival.

Related Post