Recent Updates

Met korting naar Huishoudbeurs 2014

redactie     03 Jan,2014     , ,    

Het gezelligste dagje uit voor vriendinnen!

Vrouwen in Nederland kunnen zich alvast opwarmen voor de 69e editie van de Huishoudbeurs. Op Nederlands grootste vriendinnenfeest kunnen bezoekers zich weer volop laten verwennen en inspireren op het gebied van mode, verzorging, wonen, vrije tijd en lekker eten en drinken. Bovendien kan er weer genoten worden van de vele topoptredens, fashion shows en creatieve workshops. Tijdens de komende editie biedt Amsterdam RAI onderdak aan ruim 350 exposanten met een breed assortiment aan producten. Huishoudbeurs 2014 vindt plaats van 15 tot en met 23 februari in Amsterdam RAI.

Shoppen op de Huishoudbeurs

Onder het motto: ‘Shop Till You Drop’ kunnen bezoekers van alles proberen en gebruik maken van de vele koopjes en voordeeltjes. Fashion & Beauty staat garant voor diverse workshops en mooie merken, waaronder Nivea, Lucardi, Rimmel London, BioOil, Thermen, Zarqa, Zenner haarmode, Chi en Biosilk. Bij Food & Drinks kan men van alles proberen bij Haribo, Milka, Licor 43, Santa Maria, Duyvis, Kelloggs, Eat Natural, Baileys, Peachtree, Lays, Beckers, Jumbo Supermarkten, Mora, Dolce Gusto en Klene. In Family Fun kunnen bezoekers allerlei spelletjes testen bij Jumbo spellen en Goliath en uiteraard weer informatie inwinnen bij de Keukenhof, Consumentenbond en Tros. In Home Sweet Home doen bezoekers (woon)inspiratie op bij Keukenconcurrent, Blokker en Witte Reus. Daarnaast zijn er nog de exposanten die de pannen, potten, messensets, servies, sauna’s en massagestoelen aanbieden. Genoeg te shoppen dus!

Met korting naar Huishoudbeurs

Interactief: Café Bepp en het Innovatie & Inspiratiepaviljoen
Met de introductie van Café Bepp speelt de Huishoudbeurs in op de trend dat consumenten mee willen praten in plaats van slechts consumeren. Daarnaast willen bedrijven graag het persoonlijke contact met consumenten versterken. Café Bepp zorgt voor een dialoog tussen merken en consumenten. Bedrijven komen op laagdrempelige wijze in contact met bezoekers om zo te luisteren naar wat er leeft onder hun doelgroep en wat hun consumentenwensen zijn. Als dank ontvangen de bezoekers van Café Bepp een leuke attentie. Daarnaast tonen exposanten op het Innovatie & Inspiratiepaviljoen de vele nieuwe producten en innovaties op ludieke wijze. Bezoekers zien dan in één oogopslag wat de laatste trends en ontwikkelingen zijn.

Topoptredens en verrassende activiteiten op Festival Fantastique
Festival Fantastique staat ook dit jaar weer garant voor verrassing en het Grote Genieten. Naast de fashion shows en spetterende optredens van vele artiesten kan de bezoeker meedoen aan de style match bij MS Mode, een Qi healing sessie doen, duo spiritueel consult krijgen, mooie prijzen winnen bij Lege Batterijen, haar laten stylen door Biosilk, genieten van de Magnum Surprise, op de foto met Volendamse artiesten, het lekkerste snoepje worden bij Autodrop en een cadeautje ontvangen bij Vriendin.

Met korting naar HuishoudbeursModelConvention 2014: ontdekt worden net zoals Emma van Engelen en Melissa Tammerijn?
Model Scouts Network houdt op zondag 23 februari haar 9e ModelConvention tijdens de laatste dag van de Huishoudbeurs. Meer dan 35 topscouts van (inter)nationale modellenbureaus zijn die dag aanwezig om toekomstig modellentalent te scouten. Vrouwelijke én mannelijke deelnemers in de leeftijd van 13 tot 30 jaar kunnen zich hiervoor opgeven en zichzelf presenteren op de catwalk. Deelnemers worden direct gescout en er worden gelijk afspraken mee gemaakt. Om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op deze spannende dag worden er gedurende de gehele Huishoudbeurs gratis catwalkworkshops gegeven door Mariana Verkerk, o.a. bekend van Holland’s Next Top Model.

VIP Verwenarrangement
Voor het 3e jaar op rij kunnen bezoekers genieten van het heerlijke VIP Verwenarrangement. De VIP bezoeker krijgt exclusief toegang tot de speciale VIP Lounge waar ze wordt ontvangen met koffie/thee en iets lekkers. Vervolgens kan er genoten worden van een Chinflex massage van 25 minuten, handpacking, healthcheck en worden de laatste modetrends getoond. Uiteraard mag een glaasje bubbels niet ontbreken. Om deze ultieme dag voorgoed vast te leggen, is er een professionele glamourfotograaf aanwezig, die een mooie foto van de aanwezige gasten maakt. Natuurlijk gaan de VIP’s niet met lege handen naar huis. Ze ontvangen een rijkgevulde goodie bag met volwaardige producten.

Koop nu voor € 59,- een VIP Verwenarrangement t.w.v. € 199,- via www.huishoudbeurs.nl.
Er is slechts een beperkt aantal entreekaarten beschikbaar.

Duurzaam weer in de spotlights
Ook dit jaar kunnen bezoekers mooie prijzen winnen door zakjes met 10 lege batterijen en een briefje met naam, adres, telefoonnummer in te leveren bij de stand van Lege Batterijen op Festival Fantastique. Hoe meer zakjes, hoe meer winkans! Ook hulporganisatie ‘Zending over Grenzen’ zamelt na afloop van de Huishoudbeurs weer met 35 vrijwilligers materialen in voor de voedselbank en hulpbehoevenden in Oost-Europese landen.

Met korting naar Huishoudbeurs

Nieuw! Speciaal voor jonge meiden: BFF Event!
Dit nieuwe Beauty, Friends & Friends Event wordt tijdens de Huishoudbeurs geïntroduceerd en is speciaal voor jonge meiden en jongvolwassenen. Ze kunnen hier naar hartenlust shoppen, leren bloggen, DIY workshops volgen en geïnspireerd worden op het gebied van make-up, haartrends en nagelverzorging. Daarnaast kunnen allerlei producten uitgeprobeerd worden, krijgt de bezoeker beauty en stylingadvies in de B Academy Stylingmansion, zijn er dansacts, diverse optredens, kan er gelounged en gechilled worden met lekkere muziek op de achtergrond.

Het BFF Event vindt van 15 t/m 17 februari plaats tijdens de Huishoudbeurs in hal 7.

Met korting naar HuishoudbeursHuishoudbeurs Shopper
De Huishoudbeurs Shopper is er ook in 2014 weer! Bestel nu online de unieke Huishoudbeurs Shopper in de voorverkoop voor slechts € 3,-. Deze tas is speciaal voor de Huishoudbeurs ontworpen en zit vol met leuke producten en kortingsbonnen!


Praktische informatie
De Huishoudbeurs is van 15 t/m 23 februari dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur, donderdag 20 en vrijdag 21 februari van 11.00 tot 22.00 uur. Festival Fantastique is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur.

Entreekaarten zijn te koop bij Blokker en Primera en via huishoudbeurs.nl en kosten in de voorverkoop (t/m 14 februari) slechts € 14,95

Een entreekaart voor de Huishoudbeurs geeft op dezelfde dag ook toegang tot de Negenmaandenbeurs (19 t/m 23 februari), Festival Fantastique en vice versa.

Volg ons op Facebook, Twitter en via de nieuwsbrief!

BFF Event
15, 16 en 17 februari dagelijks geopend van 11.00 – 18.00 uur in Amsterdam RAI.
Toegangskaarten zijn te koop via www.huishoudbeurs.nl

Een toegangskaart kost € 14,95 in de voorverkoop (t/m 14 februari) en geeft ook toegang tot de Huishoudbeurs.

Related Post