Recent Updates

Negenmaandenbeurs 2013

redactie     25 Jan,2013     , , , , , ,    

Van zwangerschap tot eerste stapjes

Aanstaande- en jonge ouders kunnen zich in 2013 weer volop laten inspireren tijdens Negenmaandenbeurs 2013. In februari vormt Amsterdam RAI weer hét epicentrum voor alles wat met ouderschap en zwanger zijn te maken heeft. Het evenement is dé plek bij uitstek voor informatie op het gebied van trendy zwangerschaps- en babykleding en het krijgen van stylingadvies voor de babykamer. Deskundigen staan klaar om alle brandende vragen te beantwoorden, er zijn spetterende modeshows en natuurlijk heel veel leuke beursaanbiedingen. Negenmaandenbeurs 2013 wordt van 20 tot en met 24 februari gehouden in Amsterdam RAI.

Nieuw: het ‘Puur Baby Plaza’
Tijdens de komende editie maken bezoekers van de Negenmaandenbeurs kennis met het nieuwe concept ‘Puur Baby Plaza’. Beursmanager Nicole Tuitert van Amsterdam RAI: “Het Puur Baby Plaza biedt alles wat je moet weten voor een gezonde en bewuste leefstijl voor je kind en jezelf door middel van informatie, workshops en producten.”

Vraag maar raak!
De beurs biedt ook volop gelegenheid om kennis en ervaringen uit te wisselen met experts en andere ouders (in spé). Nicole Tuitert: “Tijdens de zwangerschap is het logisch dat je met allerlei vragen zit. Hoe kun je zo gezond en veilig mogelijk zwanger worden en zijn? Wat kan de verloskundige voor je doen? Hoe bereid je je het beste voor op de bevalling? Op het Bol van KennisPlein zijn deskundige aanwezig waar de (aanstaande) ouder met alle vragen terecht kan. Ook worden er allerlei informatieve workshops gegeven.”

Fashionable zwanger zijn
Meerdere keren per dag worden op de beursvloer modeshows gegeven met trendy zwangerschapskleding. Merken als Miss Etam, Prénatal en Mama-Licious laten hier de nieuwste trends voor het komende seizoen zien. Ook handige en nieuwe producten worden tijdens deze shows getoond.

-¬NFP-120127-259Kinderkamer KunstStraatje en Geboortekaartjes Straat
Iedere ouder wil natuurlijk een hippe, trendy babykamer voor de kleine spruit. De hipste, leukste en liefste schilderijtjes of andere kunstobjecten voor de babykamer zijn in het zogenaamde Kinderkamer Kunststraatje. In een zoektocht naar hét perfecte geboortekaartje kunnen (aanstaande) ouders zoals ieder jaar weer terecht in de Geboortekaartjesstraat. Hier vind is een breed aanbod met zowel stoere als hippe, klassieke of juist schattige babykaartjes, kortom: voor iedere behoefte en smaak zijn er genoeg keuzemogelijkheden.

Bezoekers kunnen ook als VIP naar de beurs voor een heerlijk en onbezorgd dagje uit, inclusief massage en goodiebag. VIP Arrangementen zijn te bestellen via negenmaandenbeurs.nl!

Hét shopparadijs voor aanstaande ouders
Online shoppen is niet meer weg te denken en vooral hot onder jonge ouders. Want waar is de tijd om nog uitgebreid naar de stad te gaan? Op het Mamaplaats Webshop Paviljoen komt de virtuele shopwereld tot leven. Bezoek ook de vrolijke marktkraampjes op het Baby ShoppingPlaza! Hier zijn leuke hebbedingetjes zoals babykleding, accessoires en kleine cadeautjes!

Baby Innovation Award 2013
Ook de babybranche kent een eigen ‘Oscar-uitreiking’; de Baby Innovation Award. Elk jaar worden meer dan 40 nieuwe baby- en peuterproducten op de Nederlandse markt gelanceerd. Maar welke kinderwagens, buggy’s, ledikanten, autostoelen, draagzakken, flesjes en speentjes zijn nu het meest innovatief, het veiligst en het handigst? De Baby Innovation Award geeft het antwoord! De Award uitreiking vindt plaats op de beursvloer en de organisatie is in handen van vakblad BabyWereld en BabyStuf.nl in samenwerking met de Negenmaandenbeurs.

WP_NMBtas_Kikker beurstas
Het design van de nieuwe beurstas voor 2013 staat geheel in het teken van ‘Kikker’, naar de bekende kinderboeken van Max Velthuijs. Deze goedgevulde shopper is online te bestellen voor € 3 via negenmaandenbeurs.nl, op=op.

Openingstijden

Negenmaandenbeurs
20 t/m 24 februari

  • Dagelijks van 11.00 tot 18.00 uur, donderdag 21 en vrijdag 22 februari van 11.00 tot 22.00 uur.
  • Entreekaarten zijn te koop via negenmaandenbeurs.nl, prenatal.nl en de winkels van Prénatal en kosten in de voorverkoop (t/m 19 februari) slechts € 14,50.
  • Een entreekaart voor de Negenmaandenbeurs geeft op dezelfde dag ook toegang tot de Huishoudbeurs, Festival Fantastique en vice versa.

Related Post