Recent Updates

Met korting naar Negenmaandenbeurs 2014

redactie     03 Jan,2014     , ,    

Voor trotse (aanstaande) ouders!

De Negenmaandenbeurs, het grootste evenement op het gebied van baby’s en zwangerschap, gaat in februari weer van start in Amsterdam RAI. Van 19 tot en met 23 februari 2014 kunnen aanstaande en jonge ouders zich weer laten inspireren op het gebied van zwangerschap en ouderschap. Voor de 29ste keer pakt de Negenmaandenbeurs groots uit met spetterende modeshows, scherpe beursaanbiedingen, advies van deskundigen, stylingadvies voor de babykamer en allerlei nieuwe producten. Of je nu een kindje verwacht of net hebt gekregen, de Negenmaandenbeurs is van beide markten thuis. Met leuke activiteiten in overvloed wordt het een dag om niet te vergeten!

NIEUW: ‘Trends & KennisPlein’
Nieuw tijdens Negenmaandenbeurs 2014 is het ‘Trends & KennisPlein’. Dit plein staat volledig in het teken van innovatie en (deskundig) advies. Beursmanager Nicole Tuitert: “Voor en tijdens de zwangerschap is het logisch dat je met allerlei vragen zit. Hoe kun je zo gezond en veilig mogelijk zwanger worden en zijn? Wat kan de verloskundige voor je doen? Hoe bereid je jezelf het beste voor op de bevalling? Op het Trends & KennisPlein zijn deskundigen aanwezig waar je als (aanstaande) ouder met al je vragen terecht kunt.” Naast het advies van deskundigen is dit voor jonge ouders de plek om met elkaar in contact te komen en ervaringen uit te wisselen en korte workshops te volgen. Innovaties worden net als voorgaande jaren in de spotlight gezet door de Baby Innovation Award, de ‘Oscar-uitreiking’ van de babybranche. Alle winnende producten worden op de openingsdag, 19 februari, bekendgemaakt en zijn te bewonderen op het Trends & KennisPlein.

Met korting naar Negenmaandenbeurs

Hét (online) shopparadijs!
Online shoppen is niet meer weg te denken en vooral hot onder jonge ouders. Want waar is de tijd om nog uitgebreid naar de stad te gaan? Op het Mamaplaats Webshop Paviljoen komt de virtuele shopwereld tot leven. Breng ook een bezoekje aan de Baby ShoppingPlaza. Zij bieden de meest trendy babykleding en accessoires aan voor zowel moeder als kind. Bezoek daarnaast één van de modeshows of productenshows waar de nieuwste positiekleding en producten worden geshowd.

Negenmaandenbeurs: wat is er allemaal te doen?

Met korting naar Negenmaandenbeurs

• Laat jezelf (en je kind) professioneel fotograferen
• Doe mee aan een creatieve workshop
• Laat een 3D echo maken of je zwangere buik beschilderen
• Vind inspiratie voor je geboortekaartje in de Geboortekaartjesstraat
• Meerdere keren per dag zie je de nieuwste (zwangerschaps)mode voorbij komen op de catwalk

NegenmaandenbeursWoezel & Pip beurstas
Bestel de uniek ontworpen Woezel &Pip beurstas met super veel leuke producten op negenmaandenbeurs.nl met korting! Je betaalt in de voorverkoop € 3,- i.p.v. € 3,50 op=op. Je kunt de tas op de beurs ophalen.

Als VIP naar de Negenmaandenbeurs
Altijd al VIP willen zijn? Kom dan als VIP bezoeker naar de Negenmaandenbeurs voor een heerlijk dagje uit, inclusief parkeerplaats, toegang tot VIP Lounge, goodiebag en een heerlijke massage! Bestel je VIP kaarten op negenmaandenbeurs.nl

Praktische informatie
• Woensdag 19 t/m zondag 23 februari 2014 in Amsterdam RAI
• Dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur; donderdag 20 en vrijdag 21 februari ook ’s avonds geopend tot 22.00 uur
• Entreeprijzen:

€ 19,50 aan de kassa,
€ 10,50 voor een avondkaart,
€ 5,50 voor kinderen en

kinderen van 0 t/m 4 jaar mogen gratis naar binnen.

Voorverkoop
Toegangskaarten zijn te koop bij Prénatal en op negenmaandenbeurs.nl en kosten in de voorverkoop (t/m 18 februari) slechts € 14,95,-.
Op negenmaandenbeurs.nl kun je gelijk een voordelig NS-dagretour bestellen voor maar € 18,-!

Nieuwtjes en aanbiedingen
Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbiedingen.

Volg het laatste nieuws op negenmaandenbeurs.nl, Twitter (@9maandenbeurs) en Facebook (Negenmaandenbeurs).

Met korting naar Negenmaandenbeurs:

Related Post