Recent Updates

Verwijder jezelf van Internet

redactie     27 Aug,2013     , ,     No Comment

Jezelf van het internet laten verwijderen is bijna niet te doen. Eerst moet je een keuze maken waar je niet meer tevoorschijn wil komen, van Social Media tot shopping sites, en dan moet je nog eens uitvinden hoe je dat allemaal gaat doen.

Daar is nu verandering in gekomen met de site: justdelete.me, ontwikkeld door Robb Lewis (UK). JustDelete.me is opgebouwd uit directories en laat alle url’s zien waarvan jij verwijderd wil worden. Inclusief Facebook, Foursquare, Dropbox etc.

Verwijder jezelf van internet

JustDelete.me geeft voor elke site een waardering van “easy” tot “impossible” zodat je van te voren weet hoeveel tijd je er ongeveer aan kwijt bent. Bijvoorbeeld, Adobe.com heeft als waardering ‘hard’ en is dus moeilijk te verwijderen. Makkelijker gaat het daarentegen bij Dropbox.com en Facebook.com die de waardering ‘easy’ hebben. Sites als Pinterest en Netflix zijn “impossible”.

Verwijder jezelf van Internet

Wanneer je dus de volgende keer niet meer gevonden wilt worden in een dergelijke site bezoek je zeker eerst JustDelete.me. Dat bespaart je een hoop tijd en kopzorgen!

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud