Recent Updates

WonderApp kleedt vrouw uit!

redactie     05 Okt,2012     , ,    

Stiekem hebben we er vroeger allemaal over gedroomd: die ene bril die je door kleren heen laat kijken. Welnu, anno 2012 is dat mogelijk! weliswaar niet met een bril maar met de speciale WonderApp van Wonderbra.

 

In Frankrijk en Engeland loopt een campagne van Wonderbra met bilboards waar je met de speciale Decoder App door de kleren van het supermodel Adriana Ceranova heen kunt kijken.

WonderApp

“Van binnen ben ik nog mooier,” zegt het 21-jarige Slowaakse super model die haar welgeschapen boezem laat zien als ze iemand met een smartphone tegenkomt met de Wonderbra Decoder App.

“We willen ons nieuwe product op een grappige en originele manier benadrukken,” zegt onderneemster Martina Alexander van het bedrijf Wonderbra. Ga je binnenkort ook naar Frankrijk of Engeland? Download dan hier de app voor iPhone en Android.

Zelf je eigen App maken of uitbesteden

Wanneer je zelf een App wil maken zou je eens op www.hoemaakjeeenapp.com kunnen kijken. Zij leveren een e-book waarbij je alles leert om te maken en publiceren.
Maar vind je dit te lastig of heb je zakelijk gezien belang bij een goede app, kijk dan absoluut eens op de website van BizzApps (www.app-maken.com)

 

Related Post